Despre noi

Cool spiderAm inceput sa cream site-uri web acum mai mult de sapte ani si in acest timp am invatat sa oferim o gama din ce in ce mai variata de servicii web, in acest moment acoperind aproape toate serviciile necesare dezvoltarii unei prezente online eficiente.

Acum va putem oferi consultanta pentru toate problemele legate de online pe care le puteti intalni si putem construi impreuna cu dumneavoastra sau departamentul dumneavoastra de marketing aplicatia web de care aveti nevoie pentru a va dezvolta afacerea in acest mediu.

Din momentul in care incepem sa colaboram cu dumneavoastra si pana dupa lansarea site-ului incercam sa va oferim design de calitate, unic si autentic, markup de calitate care sa permita indexarea facila a continutului si dezvoltarea ulterioara a aplicatiei, sisteme intuitive de administrare a continutului, solutii personalizate eficiente, inovatie si rezultate masurabile. 

Va punem la dispozitie uneltele de care aveti nevoie pentru a monitoriza performanta site-ului, va ajutam sa le folositi sau le folosim noi pentru dumneavoastra si va prezentam rezultatele sub forma unor rapoarte detaliate, bazate pe grafice usor de inteles, insotite si de sugestii pentru imbunatatirea performantelor pana la nivelul dorit. Optimizarea site-ului dumneavoastra incepe cu o structura si un continut de calitate si continua cu implementarea unor strategii eficiente de marketing online si atragere de vizitatori. Analizam rata de conversie a vizitatorilor in clienti si identificam solutii pentru cresterea acesteia. 

Stim sa va ascultam dorintele si sa va propunem solutiile optime din stadiul de proiect al aplicatiei pana la promovarea online. Ne informam si comparam solutii pentru ca dumneavoastra sa nu fiti nevoiti sa o faceti.