Aplicatii web

Aplicatii Web

Prezentare


Internetul devine un mediu din ce in ce mai prielnic pentru aplicatii necesare dezvoltarii unei firme in orice domeniu de activitate; beneficiind de avantajul portabilitatii, posibilitatea de a avea acces de oriunde la aceasta aplicatie, securitate mult mai buna, neexistand riscul de pierdere de informatii, nevoie de back-up si toate celelalte incomoditati ale unei aplicatii desktop. Fie ca vorbim de gestiunea unei firme, sau de o baza de date de persoane cu imagini, informatii sau chiar video, pentru casting, evidente de angajati, etc, o aplicatie online se poate dovedi a fi solutia ideala. Oferim solutii personalizate pentru orice tip de aplicatie online.

Spider CMS
Pret: De la 150 de euro + TVA

Spider CMS


Spider CMS este o interfata de admninistrare personalizata ce permite managementul continutului siteului dumneavoastra, adaugare / editare / stergere pagini si utilizatori ai interfetei, pagini secundare sau pe mai multe nivele in functie de necesitati, incarcare imagini pentru galerii foto, sau inserate in text sau alte zone. Poate incude un modul pentru magazine online (adaugare produse cu imagini sau video, categorii, producatori, modul de cautare etc), varianta pentru blog, cu categorii, postari si comentarii, sau module speciale personalizate pentru retele sociale, platforme imobiliare sau alte tipuri de aplicatii. 

Pentru a va face o idee mai clara, va invitam sa incercati gratuit:

Demo-urile reprezinta o varianta minimala pentru un site de prezentare sau un magazin online de marime medie. Pentru adaugarea de noi module, in functie de necesitatile site-ului dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati .