Promovare web

Promovare web

Descriere generala


Promovarea afacerii dumneavoastra pe internet consta in realitate din doi pasi: optimizarea on-site, adica o constructie eficienta a site-ului astfel incat sa fie usor de inteles pentru motoarele de cautare care sunt sintagmele relevante pentru ceea ce doriti dumneavoastra sa propuneti pentru mediul online. Aceasta optimizare consta in prezenta cuvintelor "cheie" respective in continut, titluri si url-uri curate, un limbaj de programare modern si in concordanta cu standardele in domeniu. In esenta, daca aplicatia a fost construita corect, acest serviciu nu e necesar. Al doilea pas este reprezentat de optimizarea off-page, adica un numar de linkuri catre siteul dumneavoastra care sa ateste aceeasi relevanta. Aceasta idee este in general gresit inteleasa, si adesea vi se spune ca prin inscrierea siteului in mii de directoare veti putea ajunge instant pe prima pagina. Noi nu vom face acest lucru. In schimb va propunem sa va administram campanii directe, eficiente, cu rezultate imediate, cu sume investite transparent pentru fiecare vizitator, (si potential client) in parte.

Google Adwords
Pret: De la 60 de euro + TVA

Campanii Google Adwords


O campanie Google Adwords presupune aparitia unui anunt cu link catre siteul dumneavoastra intre legaturile sponsorizate ale Google de pe prima pagina. Costurile pentru fiecare vizitator pe siteul dumneavoastra din campanie incepe de la 0.15 RON. O campanie gestionata corect presupune costuri cu pana la 80% mai mici, decat una gestonata intern, automat.Administrarea unei campanii presupune:
- definirea segmentelor tinta
- definirea mesajelor cheie pentru fiecare tinta
- definirea grupurilor de reclame bazata pe segmentare
- alegerea cuvintelor cheie relevante
- crearea de reclame text multiple pentru fiecare grup de cuvinte cheie
- editare/adaugare/stergere de cuvinte cheie, reclame text si oferte bazandu-ne pe ratele de succesrates (cost per cuvant cheie, cost per conversie, etc.)
- administrarea aplicatiilor Pay-per-Click
- administrarea bugetului cuvintelor cheie
- rapoarte costuri, pagini vizitate, vizitatori pe regiuni, etc

Important! La semnarea contractului beneficiati GRATUIT de un cupon de 200 RON ce pot fi consumati in campanie, dupa consumarea a 50 de lei din bugetul dvs.

Campanii Facebook
Pret: De la 60 de euro + TVA

Campanii Facebook


Desi campaniile Google sunt mai targetate, retelele sociale au avut o crestere uriasa in membri in ultimul timp, in special Facebook, cu peste 3500000 de utilizatori in 2011. Acestia petrec foarte mult timp socializand pe aceasta aplicatie si, astfel, advertising-ul pentru un public tanar, si foarte deschis la internet, poate fi foarte atractiv. Facebook Ads functioneaza asemanator cu Google Adwords, cu exceptia ca anunturile (ce contin si imagini) pot fi vizibile pentru toti utilizatorii platformei, cu mentiunea ca pot fi targetate in functie de varsta, sex sau gama de interese a potentialului client. un alt avantaj este reprezentat de costul per click in general mai mic fata de Adwords.

 

 

Pret: De la 60 de euro + TVA

Campanii Etarget

Etarget selecteaza site-urile care sunt vizitate de publicul dumneavoastra tinta, dupa care afiseaza anuntul dvs pe aceste site-uri.
Reclamele sunt afisate pe site-uri romanesti, cum ar fi libertatea.ro, gsp.ro, realitatea.net sau money.ro. Se pot gasi langa articolele pe care le citesc clientii dvs. Astfel, oferta dvs poate ajunge la ei chiar si atunci cand acestia nu o cauta.
Optiuni de targetare:
- Publicitatea contextuala Etarget targeteaza in primul rand in functie de cuvintele cheie pentru produs si cuvintele cheie pentru clienti.
- Reclamele Etarget folosesc targetare comportamentala – reclamele sunt afisate potentialilor clienti in functie de interesele lor si articolele pe care le citesc in momentul respectiv.
- Se poate de asemenea sa se seteze si targetarea geografica. Reclamele ce targeteaza în functie de locatie sunt convenabile pentru majoritatea afacerilor locale.
- Creste frecventa afisarii reclamelor pe acest site folosind site-urile premium.
- Se poate seta intervalul orar in care doriti si fie afisate reclamele dvs.
- Folosind Etarget puteti alege sa targetati si in functie de dispozitivul pe care vreti si fie afisate reclamele dvs. Din contul dvs puteti chiar sa creati o pagina de aterizare pentru dispozitivele mobile.
- Cea mai noua forma de targetare este retargetarea (daca vreti sa ajungeti la utilizatori ce v-au mai vizitat site-ul) 

 

 

Pret: De la 60 de euro + TVA

Campanii 2Parale

2Parale este prima si cea mai mare retea de marketing afiliat din Romania.
Beneficiile unui advertiser 2Parale:
- Platiti doar pentru vanzari/leaduri generate
- Aveti acces la sute de site-uri si mii de bloguri
- Va cresteti numarul de vanzari/lead-uri
- Aveti statistici in timp real
- Cunoasteti profesionisti din mediul online
- Primiti suport pentru optimizarea campaniei
Pachete: http://www.2parale.ro/home/advertisers