Plugin Firefox Detectorul de biblioteci

Acum cateva zile, mi-am petrecut cateva ore pe blogul lui Paul Bakaus (unul dintre dezvoltatorii jQuery UI), si, printre alte lucruri destul de interesante, am gasit un mic plugin pe care acesta l-a creat in urma cu vreo 3 luni si care mie chiar mi-a fost si imi este de ajutor.

Acesta se numeste Library Detector, a fost facut pentru browserul Firefox, si in esenta detecteaza ce biblioteci JS sunt folosite la fiecare site in parte, aratandu-le sub forma unor icon-uri, in bara de stare. Library Detector a ajuns deja la versiunea 1.0.2, poate fi descarcat pentru versiunile Firefox intre 1.5 si 3.6, si suporta in acest moment jQuery, jQuery UI, Prototype, Scriptaculous, Dojo, YUI, Qooxdoo, MooTools si Spry. In plus, la un onmouseover pe iconul din bara de stare, veti putea urmari si versiunea bibliotecii folosite pe siteul respectiv.

Logos

Astfel, extrem de simplu, orice developer poate intelege cum au fost create anumite elemente ale unei pagini web, fara a fi nevoit sa caute intr-un cod sursa ce poate fi destul de greu de citit. Pentru amatori, acest mic plugin poate fi downloadat aici.

Alex B.

0Comentarii la "Plugin Firefox Detectorul de biblioteci"

Adauga Comentariu

Mesaj

Trimite